Kalender

Boverkets kalender innehåller bland annat information om konferenser och seminarier.

 • Webbseminarium: Fukt i byggnader – en kostsam historia

  Boverkets kartläggning av fel, brister och skador inom byggsektorn 2018 visar att fuktproblemen står för en stor och betungande andel av skadorna. Tillsammans med Boverkets experter medverkar olika aktörer med erfarenhet av förebyggande arbete och lösningar.

  När: 27 juni Arrangör: Boverket
 • Webbseminarium: PBL-nyheter och regeländringar

  Boverket sänder ett webbseminarium inför de ändrade och nya reglerna som börjar gälla från 1 juli 2019 i plan- och bygglagen.

  När: 27 juni Arrangör: Boverket
 • Boverket i Almedalen

  Boverket kommer att arrangera tre evenemang under Almedalsveckan på temat ”Sverige bygger hållbart”. Vi deltar också i ett trettiotal seminarier, samtal och workshoppar under veckan.

  När: 2 juli
 • Plandagar 2019

  Plandagarna arrangeras för femtionde året i rad och årets konferens hålls på samma plats som den första konferensen 1969. Under plandagarna är det fokus på aktuella samhällsplaneringsfrågor.

  När: 28 augusti - 29 augusti Plats: Stockholm Arrangör: Sveriges Planerares Riksförbund
 • Socialt byggande och modernt självbyggeri

  Den 19-20 september 2019 äger en nationell konferens rum på temat socialt byggande, det vill säga själv- och tillsammansbyggande, byggemenskaper och bogemenskaper.

  När: 19 september - 20 september Plats: Göteborg Arrangör: Mistra Urban Futures, Boverket, Centrum för Boendets Arkitektur, Chalmers, Egnahemsbolaget, Familjebostäder i Göteborg, RISE, Inobi, Bergsjön 2021, Göteborgs Stad, Coompanion, Föreningen för byggemenskaper
 • Webbseminarium: Framtiden med enhetliga digitala detaljplaner

  Onsdagen den 25 september klockan 14.00 – 15.00 sänder Boverket ett webbseminarium om varför vi behöver digitala detaljplaner.

  När: 25 september Arrangör: Boverket
Sidansvarig: Webbredaktionen