Vår webbplats fungerar inte med din nuvarande webbläsare Internet Explorer. Uppgradera till en nyare webbläsare för att använda vår webbplats. Läs mer på sidan Rekommenderade webbläsare.

Ladda om sidan
Sidan behöver laddas om eftersom du inte använt tjänsten under en längre tid.
Gå till sidans meny Gå till sidans innehåll

Tipsa Boverket och bidra till ett bättre byggande

Granskad:

Boverket tar gärna emot tips och erfarenheter från branschens aktörer för att ta del av goda exempel och upptäcka systematiska fel. Boverket är till exempel intresserade av information om vanliga fel, nya problem och goda exempel som kan bli vägledande för andra.

Lämna ditt tips här

Tillsammans kan vi se till att byggandet blir bättre och att förekomsten av fel, brister och skador minimeras. Målsättningen är ett hållbart byggande.

Observera att misstanke om brottslig verksamhet eller liknande ska anmälas direkt till Polismyndigheten.

Det här händer med ditt tips

Ditt tips innebär inte att vi hjälper dig personligen, eller återkopplar, i just ditt ärende. Ditt tips kan dock hjälpa andra i framtiden genom att Boverket uppmärksammas på aktuella och systematiska fel, brister och skador i byggandet.

Hantering av dina uppgifter

Om du anger namn, adress, e-postadress eller telefonnummer när du tipsar sparas uppgifterna tillsammans med ditt tips. Vi kommer bara kontakta dig om vi behöver kompletterande uppgifter. Tänk på att inte lämna mer uppgifter om dig själv och berörda personer och organisationer än vad som är nödvändigt.

Som statlig myndighet registrerar Boverket alla handlingar som kommer in. Ditt meddelande blir därför en allmän handling när det har kommit in till oss. Det innebär bland annat att allmänheten och massmedia har rätt begära att få ta del av innehållet. Om någon begär ut handlingen kommer den först att sekretessprövas. Vill du vara anonym ska du inte uppge ditt namn eller kontaktuppgifter när du kontaktar oss.

Du kan läsa mer om allmän handling och hur Boverket hanterar personuppgifter i "Relaterad information".

Hjälpte informationen dig? Ja Nej
Tillbaka till toppen