Vår webbplats fungerar inte med din nuvarande webbläsare Internet Explorer. Uppgradera till en nyare webbläsare för att använda vår webbplats. Läs mer på sidan Rekommenderade webbläsare.

Ladda om sidan
Sidan behöver laddas om eftersom du inte använt tjänsten under en längre tid.
Gå till sidans meny Gå till sidans innehåll

Lediga jobb på Boverket

Medarbetare på Boverket
Suzanne arbetar med gestaltning och arkitektur. Foto: Franz Feldmanis

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle med oss? Här hittar du länkar till jobb när vi har lediga anställningar.

Välkommen att söka de jobb du är intressera av. Alla lediga anställningar publiceras här. Du kan tyvärr inte skicka en spontanansökan till oss . Men fortsätt följ våra lediga jobb så kanske det snart dyker upp något som passar dig. 

I menyn finns mer information om hur det är att arbeta på Boverket och att bo i Karlskrona. 

Just nu finns det inga lediga jobb hos oss.

Spontanansökningar

Boverket kan endast anställa utifrån utlysta rekryteringar, så att alla intresserade får samma chans att visa sitt intresse. Alla lediga arbeten publiceras därför på denna sida (samt på Arbetsförmedlingens platsbank), inklusive sommarjobb, eventuella arbeten som studentmedarbetare och andra kortare anställningar. Även förfrågningar om praktik, LIA och examensarbete hanteras via intresseanmälan på denna sida. Vi uppmanar därför att inte skicka in spontana ansökningar, då detta inte leder till arbete eller praktik.

Praktik 2023-2024

Boverket vill gärna ta emot studenter för praktik under studietiden på universitet och högskola. För att praktikperioden ska bli givande för dig som student är det viktigt för oss att kunna erbjuda god handledning och lämpliga arbetsuppgifter. Läs mer och gör din praktikförfrågan i Visma Recruit. Vi kontaktar dig om vi kan erbjuda dig en praktikplats. 

Allmän praktikförfrågan HT 2023 (i Visma Recruit)

Allmän praktikförfrågan VT 2024 (i Visma Recruit)

Sommarjobb 2024

I det fall att Boverket kan erbjuda sommarjobb under 2024 kommer dessa att annonseras på denna sida samt på Platsbanken på  Arbetsförmedlingens webbplats, tidigast under april 2024.

Hjälpte informationen dig? Ja Nej
Tillbaka till toppen