Vår webbplats fungerar inte med din nuvarande webbläsare Internet Explorer. Uppgradera till en nyare webbläsare för att använda vår webbplats. Läs mer på sidan Rekommenderade webbläsare.

Ladda om sidan
Sidan behöver laddas om eftersom du inte använt tjänsten under en längre tid.
Gå till sidans meny Gå till sidans innehåll

Boverkets olika nyhetsbrev

Granskad:

Här hittar du alla Boverkets nyhetsbrev. Välj nedan vilket
nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Boverkets nyhetsbrev

Boverkets nyhetsbrev innehåller ett urval av det som är på gång inom Boverkets område. Det kan exempelvis handla om konferenser, nya publikationer, nya författningar och uppdrag som har kommit in. Nyhetsbrevet kommer ut cirka en gång per månad.

Prenumerera på Boverkets nyhetsbrev (på EditNews webbplats)

Nyhetsbrevet Publicerat av Boverket

Nyhetsbrevet Publicerat av Boverket innehåller länkar till publikationer, författningar, Boverkets remisser och yttranden över andras remisser som har publicerats under föregående månad. Nyhetsbrevet kommer ut i början av varje månad. Om Boverket inte har publicerat några publikationer, författningar, remisser eller yttranden skickar vi inte ut något nyhetsbrev. 

Prenumerera på Publicerat av Boverket (på EditNews webbplats)

Prenumerera på nyhetsbrevet PBL kompetens

Nyhetsbrevet PBL kompetens ger dig information om Boverkets vägledning, utbildning och webbseminarier om tillämpningen av plan- och bygglagen. Nyhetsbrevet ges ut cirka 4 gånger per år.

Prenumerera på nyhetsbrevet PBL kompetens (på EditNews webbplats)

Nyhetsbrev om hållbar stads- och samhällsutveckling

Nyhetsbrevet från Rådet för hållbara städer kommer ut varannan månad och innehåller nyheter och artiklar som publiceras på webbplatsen Hållbarstad.se.

Rådet för hållbara städer är ett myndighetssamarbete som ska stärka kommunernas förutsättningar att utveckla levande och hållbara städer och samhällen. Följ utvecklingen genom att prenumerera på rådets nyhetsbrev!

Prenumerera på rådets nyhetsbrev (på EditNews webbplats)

Tidigare utskickade nyhetsbrev (på hallbarstad.se)

Personuppgifter när du anmäler dig som prenumerant

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev är din anmälan en inkommen allmän handling. Det innebär att Boverket kan bli skyldig att lämna ut e-postadresser om någon begär det. I "Relaterad information" hittar du Boverkets policy för behandling av personuppgifter.

Hjälpte informationen dig? Ja Nej
Tillbaka till toppen