Vår webbplats fungerar inte med din nuvarande webbläsare Internet Explorer. Uppgradera till en nyare webbläsare för att använda vår webbplats. Läs mer på sidan Rekommenderade webbläsare.

Ladda om sidan
Sidan behöver laddas om eftersom du inte använt tjänsten under en längre tid.
Gå till sidans meny Gå till sidans innehåll

Webbseminarium om klimatdeklaration för byggnader

Granskad:
Datum: 27 oktober 09:00 - 10:30 Plats: Digitalt Arrangör:Boverket
Boverket bjuder in till ett webbseminarium om klimatdeklaration för nya byggnader. Vi ger korta föreläsningar om aktuella frågor där vi fördjupar oss bland annat om mallen för beräkningsunderlaget till en klimatdeklaration och Boverkets kontroll av en klimatdeklaration. Webbseminariet avslutas med en frågepanel med Boverkets projektgrupp för klimatdeklarationer. Här har du möjlighet att ställa dina frågor via chatten.

Boverket bjuder in till ett webbseminarium om klimatdeklaration för nya byggnader. Vi ger korta föreläsningar om aktuella frågor där vi fördjupar oss bland annat om mallen för beräkningsunderlaget till en klimatdeklaration och Boverkets kontroll av en klimatdeklaration. Webbseminariet avslutas med en frågepanel med Boverkets projektgrupp för klimatdeklarationer. Här har du möjlighet att ställa dina frågor via chatten. Frågor som vi inte hinner besvara i sändning kommer att besvaras och publiceras i den digitala handboken för klimatdeklaration på Boverkets webbplats i efterhand.

Seminariet är kostnadsfritt och riktar sig framför allt till dig som är byggherre, byggentreprenör, projektörer, miljökonsult eller på annat vis berörs av reglerna om klimatdeklaration för nya byggnader.

Webbseminarium om klimatdeklaration för nya byggnader kommer att sändas via Zoom. När du anmäler dig kommer du att få en bekräftelse via e-post med mer information samt länk till seminariet. 

Webbseminariet är öppet men kräver anmälan för tillgång till möteslänk.

Klimatdeklaration - en digital handbok från Boverket

Boverkets rapport Gränsvärde för byggnaders klimatpåverkan och en utökad klimatdeklaration

Dina personuppgifter kommer endast att användas i samband med denna händelse. Syftet är att kunna kommunicera information samt göra din medverkan så bra som möjligt. Efter genomförande sparar vi kontaktuppgifterna för eventuell uppföljning. Därefter tar Boverket bort dina uppgifter ur vårt system.

Hjälpte informationen dig? Ja Nej
Tillbaka till toppen