Seminarium om ändrade energihushållningskrav

Datum: 3 september 13:15 - 16:00 Plats: A7 konferens, Vasagatan 7, Stockholm Arrangör:Boverket
Syftet med seminariet är att underlätta för remissinstanser att skriva sina remissvar.

Välkommen till ett seminarium den 3 september om ändrade energihushållningskrav. Det finns nu en politisk samsyn om byggnaders energiprestanda och Boverket har tagit fram en remiss med uppdaterade energihushållningsregler. Syftet med seminariet är att underlätta för remissinstanser att skriva sina remissvar. 

Vid seminariet kommer Boverket att gå igenom innehållet i remissen och förslaget till ändringar. Du kan ta del av innehållet i remissen via länken i "Relaterad information". Boverket kommer vid seminariet att presentera och kommentera innehållet i förslaget och det kommer ges tillfälle att ställa frågor. Några remissynpunkter kommer inte att tas emot under seminariet utan Boverket tar emot skriftliga remissvar senast den 27 oktober 2019.

Mer information om regelarbetet inom energiområdet finns på Boverkets webbplats, se länk i "Relaterad information".

Anmälan

Seminariet är gratis och fika ingår. Anmäl dig till seminariet senast den 27 augusti. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Har du frågor kan du kontakta Ingvar Andersson på e-post ingvar.andersson@boverket.se eller telefon 0455-35 31 09.

 

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej