Med sikte på framtiden – Tankesmedja för friluftsliv 2018!

Datum: 18 april - 19 april Plats: Djurönäset, Värmdö, Stockholm Arrangör:Naturvårdsverket, Boverket med flera.
På Tankesmedja för friluftsliv 2018 spanar vi in i framtiden.

Tankesmedja för friluftsliv 2018 spanar in i framtiden. Vad är på gång, vilka trender ser vi inom till exempel stadsutveckling, teknik, naturturism, sociala medier och varmare klimat. Hur ska vi arbeta för friluftsliv för alla med de nya förutsättningarna som vi har framför oss?

På Tankesmedja för friluftsliv med tema framtiden, får du höra det senaste inom friluftslivsforskningen, lyssna till kunniga föresläsare som berättar om trender som ger utmaningar och möjligheter för friluftslivsarbetet. Och förstås diskutera framtidsfrågor och dela erfarenheter i ett stort antal workshops.

Bästa kommun på friluftsliv 2018

Under konferensen delas pris ut till Sveriges friluftskommun 2018. Utmärkelsen grundar sig på en underökning av kommunernas friluftslivsarbete. Undersökningen går ut till samtliga kommuner i början av december.

Arrangörer

Boverket, Centrum för naturvägledning, Folkhälsomyndigheten, Havs- och vattenmyndigheten, Jordbruksverket, Konsumentverket, Lantbrukarnas Riksförbund, Miljö- och energidepartementet, Mittuniversitetet/ETOUR, Riksantikvarieämbetet, Skogsstyrelsen, Svenskt Friluftsliv, Sveriges Fritids- och Kulturchefers förening, Tillväxtverket, Movium och Länsstyrelsen.

Program och anmälan

I februari kommer preliminärt program och möjlighet att anmäla sig.

Boka datumen redan nu!

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej