Vår webbplats fungerar inte med din nuvarande webbläsare Internet Explorer. Uppgradera till en nyare webbläsare för att använda vår webbplats. Läs mer på sidan Rekommenderade webbläsare.

Ladda om sidan
Sidan behöver laddas om eftersom du inte använt tjänsten under en längre tid.
Gå till sidans meny Gå till sidans innehåll

Gestalta en stad för mer och fler

Granskad:
Datum: 28 november 13:00 - 14:00 Plats: Digitalt Arrangör:Boverket
Vår gestaltade livsmiljö är scenen för våra liv. Beroende på vem vi är, kommer den svara olika bra på våra behov. Så vem bygger vi staden för och vad händer om vi vidgar normer och riktar blicken mot specifika gruppers behov? Arkitekten Rebecca Rubin är chef för social hållbarhet på Sveafastigheter, lärare på Arkitekturskolan KTH och rådgivare till Londons borgmästare. Vad kan vi lära av projektexempel och spaningar från såväl Sverige som London?

Ta del av Rebeccas Rubins kunskap i nästa del av Boverkets seminarieserie om universell utformning den 28 november, kl 13.00.

På Boverkets webbplats finns information om seminarieserien och länkar till filmerna från de tidigare delarna. Här finns filmen med Gert Wingårdh som förklarar begreppet universell utformning, du kan ta del av Helsingborgs prisvinnande sinnliga lekplatser och parker. Vi bjuder på Skellefteås recept på strategin för Europas mest tillgängliga stad. Här finns goda exempel!

Strategin för funktionshinderspolitiken 2021–2031

Anmälan till webbseminariet öppnar inom kort.

Dina personuppgifter kommer endast att användas i samband med denna händelse. Syftet är att kunna kommunicera information samt göra din medverkan så bra som möjligt. Efter genomförande sparar vi kontaktuppgifterna för eventuell uppföljning. Därefter tar Boverket bort dina uppgifter ur vårt system.

Hjälpte informationen dig? Ja Nej
Tillbaka till toppen