Din produkt, ditt ansvar 2019

Datum: 24 april 08:30 - 16:30 Plats: Nalen, Regeringsgatan 74, Stockholm Arrangör:Myndigheterna i Marknadskontrollrådet, Svensk handel och Teknikföretagen
Den 24 april är det åter dags för seminariet Din produkt, ditt ansvar. Den här gången blir det en inspirerande kunskapsdag på temat import och e-handel.

Ur programmet

Vad gäller för företag som vill importera produkter och sälja på den europeiska marknaden? Vad händer om ett företag inte har koll på de krav som gäller? Hur kan företag arbeta för att göra rätt från början och undvika att en produkt stoppas vid gräns eller beläggs med försäljningsförbud?

Få svar på dina frågor och lyssna till föreläsningar av flera myndigheter, företag och branschorganisationer. Boverket deltar med en monter där du kan träffa oss och få svar på dina frågor.

Seminariet riktar sig till personer och företag som arbetar med rådgivning till företag, samt till företag som själva tillverkar, importerar eller säljer produkter.

Sista dagen för anmälan är den 10 april och seminariet är kostnadsfritt. Läs mer om konferensen via länken i "Relaterad information".

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej