Vår webbplats fungerar inte med din nuvarande webbläsare Internet Explorer. Uppgradera till en nyare webbläsare för att använda vår webbplats. Läs mer på sidan Rekommenderade webbläsare.

Ladda om sidan
Sidan behöver laddas om eftersom du inte använt tjänsten under en längre tid.
Gå till sidans meny Gå till sidans innehåll

Med gemensamma krafter - för omställning till en cirkulär byggsektor

Granskad:
Datum: 18 oktober 08:30 - 16:00 Plats: Hasselbacken, Stockholm Arrangör:Boverket och Delegationen för cirkulär ekonomi
Boverket och Delegationen för cirkulär ekonomi bjuder den 18 oktober in till en heldag på temat ”Byggsektorns omställning till cirkulär ekonomi” på Hasselbacken i Stockholm.

Bygg- och fastighetssektorn är ett prioriterat område för att Sverige ska nå klimat- och miljömålen. Omställningsprocessen har börjat men mycket mer behöver göras för att minska branschens negativa klimat- och miljöpåverkan.  Under förmiddagen blir det bland annat föredrag om de möjligheter som regelverken ger. Överblick över kommande EU-lagstiftning. Standardiseringen roll. Nycklar till omställning, med exempel från Nederländerna och Sverige.

Eftermiddagen är vikt åt en hearing om Boverkets regeringsuppdrag som syftar till att utveckla arbetet med omställningen till en cirkulär ekonomi i byggsektorn. Detta är en viktig möjlighet att ge input till Boverkets arbete och du kan dela med dig av dina erfarenheter och synpunkter om behov av regelutveckling, utvecklade arbetssätt och vilka material och byggprodukter som behöver få särskilt fokus, samt information och vägledning.
Konferensen vänder sig till företag och organisationer inom bygg- och fastighetssektorn, såsom byggmaterialindustrin, fastighetsägare, byggföretag, arkitekter och konsulter men även branschorganisationer och relevanta myndigheter.

Dina personuppgifter kommer endast att användas i samband med denna händelse. Syftet är att kunna kommunicera information samt göra din medverkan så bra som möjligt. Efter genomförande sparar vi kontaktuppgifterna för eventuell uppföljning. Därefter tar Boverket bort dina uppgifter ur vårt system.

Hjälpte informationen dig? Ja Nej
Tillbaka till toppen