Samhällsbyggnadsdagarna 2019

Datum: 1 oktober 08:00 - 2 oktober 16:00 Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, Stockholm Arrangör:Samhällsbyggarna
Här kan du upptäcka det senaste inom hållbart byggande och smarta lösningar, bli inspirerad och fördjupa din kunskap samt knyta nya viktiga kontakter. På konferensen medverkar framstående talare och programmet är framtaget i nära samarbete med branschorganisationer och myndigheter. 

Samhällsbyggnadsdagarna är Sveriges event där du som arbetar med stadsplanering, miljö och hållbarhetsfrågor, digitalisering, urbanisering och arkitektur har två heldagar att se fram emot med det senaste inom utvecklingen av framtidens smarta och hållbara stad.

Ur programmet:

Helena Bjarnegård, Sveriges riksarkitekt och ordförande i Rådet för hållbara städer talar om arkitektur och samhällsutmaningar.

"Vi står inför en rad stora samhällsutmaningar som bostadsbrist, segregation och klimatförändringar. Hur vi bygger och organiserar våra städer påverkar oss människor och vår miljö. Politik för gestaltad livsmiljö och Strategi för levande städer utgör regeringens politik för hållbar stadsutveckling. Helena Bjarnegård, Riksarkitekt och Ordförande i Rådet för hållbara städer berättar om hur vi arbetar på nationell nivå för att skapa förutsättningar för de som planerar och bygger i Sverige."

Boverket finns även på plats på konferensen med en monter i vilken du får ta del av det senaste från uppdraget PBL kompetens: webbutbildningar, webbseminarier, vägledning och poddar!

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej