Vår webbplats fungerar inte med din nuvarande webbläsare Internet Explorer. Uppgradera till en nyare webbläsare för att använda vår webbplats. Läs mer på sidan Rekommenderade webbläsare.

Ladda om sidan
Sidan behöver laddas om eftersom du inte använt tjänsten under en längre tid.
Gå till sidans meny Gå till sidans innehåll

PBL webbseminarier

Granskad:

Boverkets webbseminarier tar upp nyheter i regler samt aktuella frågor och problemområden. Seminarierna är direktsända men finns även fritt tillgängliga efter sändningarna. På denna sedan samlar vi webbseminarier som på ett eller annat vis handlar om plan- och bygglagen, PBL.

Webbseminarierna innehåller föreläsningar av sakfrågeexperter och jurister, reportage med exempel på praktisk tillämpning av PBL från kommuner, myndigheter, organisationer m.fl. och i den mån det är relevant även diskussionspaneler. Tittarna har under direktsändningen möjlighet att ställa frågor till föreläsarna via chattfunktion. På denna sedan samlar vi webbseminarier som på ett eller annat vis handlar om plan- och bygglagen, PBL.

Samtliga Boverkets  webbseminarier finns på sidan webbseminarier.

Webbseminarier

Våra sända webbseminarier inom PBL-området år 2022

Samordnad tillsyn

Vi diskuterade hur byggnadsnämnden kan arbeta med samordnad tillsyn på ett rättssäkert, effektivt och tryggt sätt. I sändning togs det upp frågor som byggnadsnämnden kan ställas inför samt att det även visades exempel från kommuner.

Webbseminarium "Samordnad tillsyn"

 

Hjälpte informationen dig? Ja Nej
Tillbaka till toppen