Plattformsdagarna 2017

Plattformsdagarna 2017 äger rum i Eriksbergshallen i Göteborg den 6 – 7 december. Årets tema är "Ny politik för levande städer – hur vill du bidra?"

Vi har utvecklat förra årets uppskattade kunskapsdialoger. Kunskapsdialogerna är förinspelade ljudfiler på cirka 10 minuter och kommer från deltagande aktörer från hela landet från olika branscher, myndigheter och organisationer och som finns på plats och leder diskussionerna. Kunskapsdialogen är en kreativ workshopform där dialog och medskapande står i centrum. Vi har i år fått in över 50 spännande ämnen att välja på kopplade till Plattformens övergripande och prioriterade områden.

Dessutom bjuder vi på utställningar, partnersamverkan, intressanta diskussioner och studiebesök.

Våra huvudtalare är miljö- och stadsutvecklingsminister Karolina Skog och Whites avgående VD Monica von Schemalensee som numera är rådgivare i design- och samhällsbyggnadsfrågor åt Londons borgmästare Sadiq Khan. Moderator och inspiratör är Johan Wester.

Vi kommer att reflektera och diskutera stadspolitik ur olika infallsvinklar och så följer vi upp villkoret "Barnen har sin plats i staden" från förra årets Plattformsdagar.

Kostnad för båda dagarna är 1 500 kronor inklusive luncher och fika.

Via länken i "Relaterad information" kan du läsa mer om Plattformsdagarna och anmäla dig.

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej