PBL Kompetensdagar 2017

Datum: 14 december - 15 december
Boka in i din kalender redan nu! PBL Kompetensdagar 14 – 15 december på Münchenbryggeriet i Stockholm! Webbutbildningar i plan- och bygglagen är i fokus liksom framgångsfaktorer i PBL processen, rättsfall och medborgardialogens betydelse för ett hållbart bostadsbyggande.

Årets PBL kompetensdagar äger rum från lunch torsdag 14 december till lunch fredag den 15 december på Münchenbryggeriet vid Söder Mälarstrand i Stockholm. Med PBL Kompetensdagar vill Boverket ge alla som arbetar med PBL möjlighet att diskutera kompetensfrågor ur ett brett perspektiv och som deltagare bidrar du till fortsatt utveckling av Boverkets PBL kompetens. Vi ser stora möjligheter att lära av varandra!

Vi använder oss av kreativa workshoppar som varvas med inspirerande föreläsningar för dig som arbetar med PBL! Dessutom bjuder vi in till dialog med de nätverk som Boverkets PBL Kompetens har i uppdrag att stödja.

Konferensen riktar sig i första hand till byggnadsinspektörer, bygglovshandläggare, planhandläggare, stadsarkitekter och deras chefer på kommunal nivå, planhandläggare, länsarkitekt, miljövårdsdirektör, miljövårdshandläggare på länsstyrelsenivå samt lantmätare, jurister specialiserade på frågor om PBL samt arkitekt- och ingenjörsföretag inom byggbranschen.

Antalet platser är begränsat! Boka plats redan nu genom att föranmäla dig på: pblkompetens@boverket.se

Vill du veta mer? Kontakta Hans Gustafsson, kommunikationsansvarig Boverkets PBL kompetens; hans.gustafsson@boverket.se

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej