Plattformsdagar 2016

Målet för årets plattformsdagar på Malmö Live 7- 8 december är att formulera grundläggande villkor för att bo i en hållbar stad. Under två dagar ska vi diskutera bostadsfrågan och villkoren för människors rätt att bo i en hållbar stad.

Som deltagare medverkar du i en dialog som ska resultera i ett medskick till bland annat den av regeringen utsedda delegationen för Agenda 2030. Villkor som även kommer att spridas och bearbetas vidare genom Plattformen för hållbar stadsutvecklings arbete.

Du är en del av dialogen!

På plattformsdagarna deltar du i en dialog om hållbar stadsutveckling med bostaden i fokus tillsammans med:

  • kommunala tjänstemän och politiker
  • regionala aktörer
  • internationella aktörer
  • intresseorganisationer och branschföreträdare
  • näringsliv
  • universitet och högskolor
  • experter från olika myndigheter

60 "tysta föreläsningar"

Fokus på årets Plattformsdagar är att bo och leva i en hållbar stad. I 60 kunskapsdialoger får du tillsammans med tio andra deltagare möjlighet att på djupet diskutera ett valfritt ämne kopplat till hållbar stadsutveckling. Det finns tid för frågor i en diskussion som pågår i en hel timme! Samtalet leds av en diskussionsledare och första delen inleds med en "tyst" föreläsning i 15 minuter med hjälp av hörlurar. 30 sådana olika föreläsningar pågår samtidigt! I sista delen sammanfattas diskussionen till ett villkor för att bo och leva i en hållbar stad som rapporteras in till regeringskansliet och den av regeringen utsedda delegationen Agenda 2030.

Låter det spännande? Ta del av hela programmet och anmäl dig på webbplatsen Hållbar stad! Länk till webbplatsen Hålllbar stad hittar du i "Relaterad information". Antalet platser är begränsade.

Årets plattformsdagar äger rum 7-8 december på Malmö Live och Congress. Kostnad: 1000 kronor exklusive moms.

Frågor? Sänd epost till: plattformsdagarna@boverket.se

Granskad: Sidansvarig: Webbredaktionen
Hjälpte informationen dig? Ja Nej